Megütött egy diák egy pedagógust a lenti Móricz Zsigmond Egységes Gyógypedagógiai Intézményben. Az eset még a múlt héten történt, a 14 éves tanuló az arcán csapta meg a tanárnőt.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csutak
Hiába minden pedagógiai módszer, ha az otthoni metakommunikációból ezt tanulta a gyerek!
silber13
@Csutak: Te egy értelmes ember vagy, épp ezért segíts! Esetleg nem hiányozna annaka qrva kölyöknek két, idejében elhelyezett istentelen nagy pofon? Régi tanáraimtól kaptam én is nem egyet, akkor átkozódtam, de ma már áldom haló poraikat is a kellő időpontban érkezett, a nem haragból, hanem nevelő célzattal átutalt pofonokért.
dr. prédikátor
@silber13: Az a baj hogy most tanárok vannak nem tanítók!Az 50 es években amikor iskolába jártam nem kellett benünket fegyelmezni mert aki tanított lekötötte a figyelmünket!De ha mégis akkor tudtak fegyelmet tartani.Én még jártam osztott iskolába.Dálelőtt a felsősökkel ,délután az alsósokkal foglalkozott a TANITó bácsi! Igen nagybetüvel mert Ő tanitott.De mégse voltunk rendetlenek.
Persze a szülők felelőssége is felmerül!Biztos hogy az ilyen viselkedést otthonról hozzák magukkal a gyerekek.Csak sajnos a nagy demokráciában nem lehet megfelelően fegyelmezni .Mert csak a gyereknek van joga,a nevelőnek semmi.
kiscserkész
Hogy pontos legyen a cikk:

Harmadik osztályos 14 éves borotválkozós diák, aki gyógypedagógiai iskolába jár pofonvágta a tanárnőt.

Talán így már lehet érteni a lényeget amit mindig lehagynak.
ila51
A pofon a kudarc jele , akármelyik oldalról nézem . Nem méltó sem a szülőhöz , sem a pedagógushoz inkább nevelni kell időben. Főleg nem méltó egy diákhoz , akinek meg inkább tanulni kell. A szülők kezdettől fogva jó szolgálatban vannak , csendes szóval , példákkal , akkor már a pedagógusnak is könnyebb dolga lesz nevelni , és főleg tanítani.
csutak
@silber13: Az első hozzászólásomban benne van minden!

Ez a hely nem az a hely, ahol értelmes, érdemi magyarázatot lehet közkinccsé tenni, mert megkapja az ember, hogy ne röptesse az eszmét:(
Ez nem @prédikátor: & @silber13: nak szólt!
Akire utaltam még nincs itt, ezért maradt a neve inhonkongóban:)
farkas
Ne érzékenykedjen senki. Miért ne lehetne egy magyarázatot megismerni?
csutak
Mert meghaladja a tudásod és az érdeklődési köröd!
Ismerve a válaszaid elég szép profilt lehet készíteni:)
kiscserkész
@csutak: Te ez a fakas a Farkas Florián? inkomitoba.
farkas
Hát, már tudom, kin múlik, ha hü-én halok meg :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.