Vádat emelt az ügyészség Biszku Béla egykori kommunista vezető ellen, amiért egy korábbi nyilatkozatában jelentéktelennek tüntette fel a kommunista rendszer bűneit.- értesült az origo.hu hírportál. Az 1956-os forradalom utáni megtorlások idején belügyminiszteri posztot betöltő Biszku szabadlábon védekezik.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
Biszku Béla ügye valójában nem az 1956-os események megítéléséről szól, hanem arról, hogy lehet-e 2011-ben egy magát demokratikusnak nevező rendszerben egy 90 esztendős idős embert meghurcolni azért, mert gondolatai nem egyeznek a törvényhozók véleményével? Lehet-e, szabad-e az állami politikát egyes erők politikai bosszújára és vérszomjára építeni?
kiscserkész
@orogordog: Ez a véleményed a Wisenthál központról is? Miért húrcolásznak meg 80-90 éves embereket, fasizmus miatt? Biszkunak vér, és életkioltás tapad a kezéhez, töltse rács mögött a hátralevőt. Vagy be lehet neki segíteni az elvtársainak. Egyszer elkel kezdeni a takarítást, igaz ez a forradalmi kormány dolga lenne de holló hollónak nem vája ki a szemét.
csutak
Biszku Béla semmi mást nem tett, mint amit megtenne Pintér ma, ha a nép az utcára menne!
Betartatta az akkor érvényes jogrendet!
Ha emiatt bántják akkor engem is állítsanak bíróság elé, mert én egyet értettem és egyet értek Biszku akkori tetteivel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.