Magyarországot egyetlen helyen említi az IMF legfrissebb, Költségvetési Monitor című kiadványa, de abban az egy mondatban sincs köszönet.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

51kacsa
Nem is fognak minket a keblükre ölelni azok után, ahogy "elzavarta" Őket Orbán úr!
No meg, a tények mégis csak makacs dolgok, akr hogyan próbálja a fidesz magyarázni.
Hofi egyik vicce jut eszembe, amikor a gyerek mmagyarázza: "- Anya én nem buktam meg, csak az 5-ösnél négy jeggyel rosszabbat kaptam!"
csutak
@51kacsa: Roppant szolidan és korrekten nyilatkoztak!
A baloldali sajtónk náluk sokkal gonoszabbul ír saját kurmányáról.
nmaria
Akkor akik úgy gondolják, ne is az ország érdekeit nézzék, öleljék keblükre az IMF- et!
csutak
Ott fogsz majd sírni, ahol senki sem lát...
Feraj49
Én viszont azt mondom,hogy a multik a saját szuper bevételeik elmaradása miatt köpködnek.Amíg Gyurcsány volt, jó véleményt adtak az országról?Pedig felvette a hatalmas hiteleket,majd oda adta a bankároknak.Szavazóit koldusbotra adta Ferike.Úgy táncolt ahogyan ők fütyültek. Most Orbán megadóztatja a milliárdosokat,persze,hogy nem tetszik nekik,sem a média törvény sem más!Bárki lehetne a miniszterelnök az sem tetszene nekik.Akár tetszik akár nem a magyar nép választott,hatalmas lehetőséget adva a kormánynak.Orbán ne külföldnek feleljen meg hanem a saját választóinak.Lehet pufogni.Már éléggé tönkre tették az országot a multik így is,ennek már véget kellene vetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.