Széles Gábor saját lapjának, a Magyar Hírlapnak adott interjújában arról beszélt, a miniszterelnök a legsikeresebb stratégiával védte meg a nemzeti érdekeket az Európai Unióban.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@KöBüKi: Ja és nem is oligarcha akiket
Orbán nem is olyan régen negatívan emlegetett,
most meg egymás szájából esznek!
Csizmás Kond
@nyanya001: Ahol sok a pénz, ott nem illik haragot tartani.
mindenlében
"Na és aztán hátaztán" csak hogy egy klasszikust idézzek.
Orbán annak idején meg egy elítélő nyilatkozatot Íratott alá a néppárti képviselőkkel Brüsszelben. Ő meg hiába jár Moszkvába, eddig nem sok sikert ért el.
Széles Úr meg jobb lenne ha az 1 ft-ért megvásárolt Ikaruszt virágoztatná akár Moszkvában, akár Brüsszelben.
kotnyeles
Moszkvával jobb lenne a jó kapcsolat!--csak nem kellett volna a hatalom megszerzése érdekében tücsköt békát kiabálni! Putyin nem felejt--ez látszik, ahogy viszonyul a kormányhoz! Egyiptomba kénytelen menni, ahol zavargások vannak, de ciki! 2006-os zavargók, most ráfizettek, jó kis büntit kaptak--, no megérte urak?? De sokat kell még tanulni az embereknek!--az m1-en , némelyik riporter micsoda undorító, bezzeg a kádári világban nem így beszélt!--az a bizonyos köpönyeg??--de az emberek nem hülyék, mert már akkor is éltek azok közül sokan, akik a tv.-t most is nézik, és akkor is!! Schmitt elvtárs/ úr, ugye??
mindenlében
@kotnyeles: Az M1 reggeli és "Az este" c. műsorába behoztak egy szőkét, meg egy feketét, akik azt hiszik, hogy ők a mérvadók,
pedig csak mérhetetlenül buták és fennhordják az orrukat. Pimaszok, modortalanok, remélem nem sokáig maradnak. Miért nem maradhattak azok a híradósok, akik már rutint szereztek, ismerik a szakmát, tudnak viselkedni, és tájékozottak a világ dolgairól is.
kiscserkész
Széles jobban jár, ha nem ugat, ő is az MSZ (M) P kineveltje ugyan úgy, mint a Csintalan. Ha nem lett volna MSZ (M) P ő ma csak egy drótost tót lenne legfeljebb. Odarakták az IKARUS megmentésére, ő pedig kiprivatizálta magának majd csődbe vitte, mert a haverok konkurencia megfizették. Bírom az ilyen köpönyegforgató palikat. Csak egy hatást váltanak ki nálam, a hányingert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.