A hazai közvéleményt még nem, a Nemzetközi Valutaalapot azonban a jelek szerint már tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium a rossz adósok megmentését célzó programról, benne a Nemzeti Eszközkezelő Társaság működésének legfontosabb elveiről. Az IMF által tegnap közzétett dokumentum a program három fő pillérét és a tervezett költségeket is ismerteti....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@mese: Igazad van. Nem akarom el vitatni. De a dakota húzta el a mézesmadzagot az orruk előtt a kampányban. Most nem visszafele kel mutogatni, hanem ki mit vállat teljesítse.
szaboria1
@mese: Tájékozódni kellene mikor kezdődőtt el a rengeteg lakáshitel felvétele! Kivolt kormányon 1998-2002 közőtt? Nekünk most jár le a 10 évre felvett hitel. Akkor volt a nagy be harangozás 3 szoba 3 gyerek 4 kerék erre is kellene emlékezni.Sok fiatal akkor 25 évre vettte fel a hitelt.

@gyík59: Igazad van, ezt nem mérték fel tavaly az emerek, hogy nem lett volna szabad a régi begyöpösödött pártokra szavazni hanem friss új pártokra kellett volna szavazni. Nem szabad hagyni, hoogy 2/3-os többség csak egy pártból legyen mert nagyon vissza tudnak élni vele. Lásd a beharangozást nem kereshetnek többet 2 milliánál csaka vagyon nyilatkozatokat kel lmegnézni és már látni,hogy hazudtak ezek is.
farkas
Nincs mese! Az Államnak és a bankoknak is osztoznia kell a terhekben, mint Angliában pl.
vátesz
az én szüleim nem vettek semmit hitelre, ha nem volt pénzük akkor nem vásároltak.Hála Istennek mi megálltuk, és nem ugrottunk bele semmibe, pedig nagy volt a kisértés.Kár az egészet a gazdasági válságra fogni mert a baj másból is eredhetPL:betegség,munkahely,akkor ugyan úgy bajba lennének. persze erre rájátszanak az esztelen fogyasztási reklámok.itt a felelőség az állam részéről, média törvény stb. pl aki a provident kölcsönt engedi az nem lehet magyar ember az tuti(450%thm).nekem mi közöm a meggondolatlan emberek fogyasztási szokásaihoz?persze azért bánt a dolog, de szomszédom lenéző mosolyát látva mikor részletre elhozott suzukiból fitymálta a 10éves nissanomat, nekem még megvan az autóm!!!egyenlőre.........

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.