Jó befektetésnek számít a termőföld Magyarországon, legalábbis, ha a parlamentben ülő döntéshozók befektetéseit vesszük szemügyre. A múlt héten nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozatok szerint az országgyűlési képviselők egy jelentős része évek óta tudatosan vásárol szántót, legelőt, erdőt, szőlőt és gyümölcsöst, de akad olyan politikus, aki a nádasokra, a mocsaras földekre, esetleg bányatelekre, homokbányára költötte a pénzét.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@gyík59: Itt is hallottam nálunk,hogy a régi öregeket megkörnyékezik, hogy helyettük művelik a földjeiket és valahogy a öregek halálakor kiderül már a nevükön is van ajándékozás címén.
nyanya001
Egyre több a Ludas Matyi!
Úgyhogy vigyázat Döbrögi uraim!
vukkocska
Nekem Ficsor Ádám tetszett a legjobban, 16 és 18 éves kora között vásárolta telkeit. Akkor még közelében sem volt a politikának. A többiek viszont már mint politikusok gyarapodtak.
Bugajakab
@vukkocska: A szülei foglalkoztak ilyen biznisszel, biztos a gyerek nevére íratták a földet.

Egy időben a Tv is sokat foglalkozott velük, valami zűrös dolgok voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.