Selmeczi Gabriella váltig állítja: több mint 5 éve nem bírálta el részletfizetési kérelmét az adóhivatal. A 2 millió forintos vagyonszerzési illeték „azóta 400 ezer körülire csappant, mivel minden évben adótúlfizetésem volt, és ezt a részt jóváírják” - közölte a Blikk munkatársával a fideszes politikus. Kérdés: igazat állít-e?

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: sulejman
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
Vazzeg!Senkinek nem tűnik fel, hogy az APEH!!!! nem végezte a dolgát!!! Pedig MSZP-s kormány ideje alatt történt!!!
Nem csak Selmecit kellene b...gatni hanem azt a jónéhány benyalt aparát fejet akinek "ALAPOS MUNKÁJA " miatt ilyen előfordulhatott. Bezzeg rajta behajtottak 112 eFt. utiköltség elszámolást!!!
Don Quijote
@Csubaka: 9 hónapja meg a fényesseggűek uralkodnak:DD
Dr. Akula
@Csubaka: nemtom Te hogy vagy vele, de Én, ha tudom, hogy tartozásom van, és módomban áll, azt befizetem.Én is kértem már részlet lehetőséget, érdekes módon sosem felejtkezett el az APEH rólam! És egyetlen ismerősömről sem! Úgy kamuduma az egész, ahogy van! Pont egy fideszeshez méltó katyvarék!
nyanya001
@brumi58: szerecsen mosdatás folyik:)))
marlin
Ha igazat mondana(!) akkor ő az egyetlen, akinek az APEH átvezette, vagy jóváírta a "többletbefizetést"!!
Na ezt én nem hiszem el, inkább az a véleményem, hogy a Gabika jó fideszeshez méltóan(?) most is (!) hazudik!!
Hajrá magyarok!! :))
szaboria1
@Csubaka: Az igaz, hogy nincs tévedhetetlen ember .De számomra az furcsa a mostani vagyon nyilatkozatába miért emlékszik a 2 millió be nem fizetett tartozására ? A 2009 vagyon nyilatkozatában miért nem szerepelt ?Számomra ez valami sumákolás lehet és most szólították fel fizessen végre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.