Juhász Ferenc szocialista politikust, egykori honvédelmi minisztert is meg szerette volna hallgatni a parlament honvédelmi bizottsága azokról a vesztegetési ügyekről, amelyek a gyanú szerint éveken át folytak a Honvédelmi Minisztériumnál, de ő végül nem jelent meg az ülésen. Budai Gyula kormánybiztos az elmúlt húsz év legnagyobb korrupciós botrányának nevezte az ügyet, amelyben az ügyészség 17 embert gyanúsított meg.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyifogyi
Gusztustalan ez az egész. Talán Budai urat kellene megkérdezni, hogy miért abba a tányérba szarik, amiből enni kapott a 90-es évek elején. Ócsárolja a honvédséget meg az ügyészséget, el sem olvassa, hogy milyen jelentést küldenek neki, akkor mi a faszról beszél idióta, buta jogász.
farkas
A tényeknél kell maradni, akármilyen gusztustalanok a szoclibnek- aki bűnös, bűnhödjön- akármilyen gusztustalan a szoclibnek...
Atomqkac azaz EbUraFakó
Simán borítékoltam. Túl gyorsan vágta r, hogy elmegy a bizottság elé. Csak a riportereket akarta lerázni. Sunyi, alattomos alak!
marlin
Narancsfejű kisvitézek!! Még egyszer megkérdezem miért kellett volna elmennie??
Mert két-három paprikajancsi szeretné kiforgatni a szavait?? Mit tehetnek vele szemben, ha nem megy el?? nem kap "narancsos sütit"??
Ha alapos a gyanú ellene, akkor vádolják meg, és az eljáró hatóság halgassa meg gyanúsítottként!!

Ha nem akkor csak az idióták vádaskonak minden alap nélkül!!
Annak a Fél...., Budainak meg nem kellene több ponyvaregényt olvasni, akkor nem képzelne - magából és a barátaiból kiindulva - mindenhová "ellenséges bűnözőket"!!
Dr. Akula
@marlin: Budait a halott tanúi üldözik.........beteg az faszi.
szaboria1
Budai megint a saját csapdájába sétál, hiába kéri fel a legfőbb ügyészt azaz Polt a katonai ügyészségnek is van legfőbb ügyésze és csak utána jöhet Polt.Itt látszik meg aki egyszer csalt az azt hiszi ő nagyon ért a joghoz. Orbánnak ilyen zugügyvédekre van szüksége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.