Az alábbi hírből csupán a szokásos derül ki: színes fémtolvajaink (nem véletlen ez a nem szabványos elválasztás – ahogy az alábbi körözési fényképeken is látható, cigókról, azaz „színesekről” van szó!) több százmilliós értékben okoztak kárt, ráadásul eközben életveszélyt is okoztak. Ahogy oly sok másik esetben is – ne feledjük, hogy ezek a rongyok még az árvízvédelmi berendezéseket is ellopják, aztán meg rínak, hogy elönti a víz a putrijukat.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: sólyomszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
swastika
Gondolom most sem cigánybűnözésról szól a fáma.
Yeromos
Lassan már rá kellene jönni, hogy a színesfém átvevő helyeken ( amelyek általában szintén a kisebbségi maffia kezében vannak) kéne lehetetlenné tenni a lopott fém átvételét.

Ikarus
@swastika: Olyan,hogy cigánybünözés nincs! Megmondta az Orsós is!
Ikarus
@Yeromos: Èszak-Magyarországról áthordják a "szajrét" Szlovákiába eladni.Ha volna mögötte kormányzati akarat már régen véget lehetett volna vetni a fémtolvajok garázdálkodásának! De a cigány a biológiai fegyver a magyarok végleges kiirtásához,ezért szabad nekik mindent! Törvényen kivüliek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.