Takarodj haza, Vörös Dani! Már ha van neked olyan egyáltalán…

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
northern
@bra048: de hát ő az 5-ös párt tag könyv büszke tulajdonosa:d és "rendes" magyarként Szlovákiában adózik:)
a Pepita
Na megint elböffentette magát a komcsi. Mert az MSZMP volt újságírója, a 168. óra volt publicistája, a Magyar Narancs ügyeletes megmondója kommunista, nem lehet vitás. Legalábbis Bayer elvtárs ennél kevesebbért szokott komcsizni másokat. A saját dugádba dőltél baromarcú. Ahelyett, hogy kussolna mélyen, még arra vetemedik, hogy kijelentse, hogy Kölcsey nem volt túl jó költő, Kazinczy pedig ártalmas. Wittner Máriával dugnám egy cellába.
a Pepita
A Vörös Danit meg harmadiknak. Nem a politikai nézeteiért, hanem -ha igaz - a gyerek molesztálásért.
silber13
t@Csizmás Macsek! Mindezt írta egy szellemi söpredék, aki miatt néhány éve egy ujságíró klub műsort tiltottak le,, hullarészegen tántorgó, a székről majd leforduló , alpári szövegű viselkedése miattMég másik két "haverja" Bencsik és Lovas nevű nagypofájúak is ledöbbentek! Nem emlékszel, vagy nem akarsz erre emlékezni?! Arra sem, mit csinál,mit lopkod össze Esztergomban, Meggyes féle gazemberrel az élen? Hát tudod Macsek, nekem az ilyen görény ne beszéljen illatról!!
laja001
Tisztelt bankrabló urak itt a zseniális megoldás tanuljátok meg énekelni a himnuszt a rendőr vígyázba áll és ti dalolva vihetitek a lóvét?
Csizmás Kond
@silber13: De látod azért mégis hozzászólnak....:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.