ZAKLATÁS | Többször is megfenyegették már azt a 18 éves kecskeméti lányt, akit a Kocsis Pál Mezőgazdasági Szakközépiskola mosdójában kényszerített két fiú késsel arra, hogy orálisan kielégítse őket. Az előzetes letartóztatásban lévő kamaszok rokonaitól, barátaitól már nem csak Nikolett, hanem a lány húga is retteg.

Forrás: baon.hu
Feltöltő: gabrella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@halsáska: Nem tudom, de teljesen mindegy! Bár azokra jellemző az ilyen fenyegetés.
Feraj49
Mondotta OV.,hogy az emberek megvédése a rendőrség feladata!Kevesebb állami testőrt kéne foglalkoztatni,és több rendőrt.Többször leírtuk a amíg az iskolában van a gyerek az iskola felelőssége a tanulók biztonságának szavatolása.Más:egy 18 éves lánynak legyen annyi esze,hogy ha már ilyenre kényszerítik,ne csak szopogassa hanem harapjon bele,megmaradjon a foglenyomata mint bizonyíték.Utána elmegy a kedve ilyeneket csinálni.Remélem a fiatal korúak börtönében,ők is "alul" lesznek.
lópicigáspár
@Feraj49: Aztat nem szabad ám, mer, hát sérül a zelkövető joga, meg a csonkítás bűncselekmény ám!!
csutak
Az elkövetés módja cigányra utal!
Nem a cumiztatás, hanem amit utána tesz a család.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.