A márciusi hárommilliárdos után áprilisban négymilliárdos tendert írtak ki, három-öt nyertes lehet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sasi1115
Mentőautóra meg nem futja mi?
Fontos hogy nekik új autó legyen a seggük alatt, a haver autókereskedő meg jól járjon...
A saját híveiket hülyének nézhetik (joggal), de mindenkit nem kellene egy kalap alá venni a fideszistákkal.
Ez a tény amit itt írnak és a költségcsökkentés-spórolás valahogy nekem nem fér össze. Lehet hogy túl kritikus vagyok de korábban nem erről pofáztak...
De szerencséjükre egy-két fajankó mindig a védelmükbe veszi őket, ezért lesz az S8 és a Q7 hétköznapi autó, ezért nem probléma hogy páran duplán veszik fel a juttatásaikat, ezért lehet lakást bérelni csoda politikusainknak és így tovább...
A népet meg sanyargatják közben és böfögik fel a szokásos szöveget és mutogatnak folyton vissza. Valahogy magukra nem mutogatnak, nem is értem miért nem.
Meg lehet nézni, hol húzzák meg mindig a nadrágszíjat és kinek a kárára.
Amennyiben a megmagyarázók a szegényebb réteghez tartoznának, kétlem hogy akkor is védenék őket. Mert akkor konkrétan és húsbavágóan éreznék az igazságtalanságot és az árak emelkedését, a szegények ellehetetlenítését.
Ha pedig nem ahhoz a réteghez tartoznak, akkor minimum undorító az, hogy próbálják az embereket meggyőzni a jelenlegi dolgok menetének helyességéről.
batukán
@luigilongo60: Hová, hová? .....hát a rokonoknak is.......
coyote3
De büdösül kicsinyesek vagytok! Vesznek pár tucat S8-ast, a gyerekfelvigyázóknak pár terepjárót és már el is fogyott az a rongyos 7 milliárd!
zsömle
jé mégis van lóvé?????????? baromságokra persze)))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.