Videóinterjút adott dr. Benkő Tibor vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnöke a Zrínyi Médiának. E beszélgetést negyedik, befejező részében Benkő tábornok beszél az MH Ludovika Zászlóaljról, amely a vezérkarfőnök közvetlen alárendeltségébe tartozik. Mint elhangzik: a Magyar Honvédségnek felkészült, kiváló katonákra van szüksége, olyan pályakezdő tisztekre, akik tudják, hogy a katonákkal szemben szigorúak az elvárások és a követelmények.

Forrás: honvedelem.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dragonita
honvedelem.hu/cikk/25285/biztonsagpolitikai-szakertok-a-beketamogato-kikepzo-kozpontban
A jelenleg is zajló afganisztáni missziós felkészítés részeként két neves biztonságpolitikai szakértő tartott előadást április 6-án Szolnokon, az MH Béketámogató Kiképző Központban (BTKK). Dr. Tálas Péter, valamint dr. Szenes Zoltán a BTKK megbízott parancsnokának, Drót László alezredes meghívását elfogadva érkezett a Tisza-parti városba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.