Lassan az összes nagy támogató kihátrál Orbán mögül. Nem maradt már, csak a felcsúti pereputty...

Forrás: nepszava.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
A cikket akár én is írhattam volna. Minden szavával egyetértek. Ha eddig sejtettem, ma már biztos vagyok benne, hogy a vajda komoly mentális gondokkal rendelkezik. Azért nem azt írtam, hogy küzd, merd nem küzd. Egyszerűen nem tud róla, hogy elmebeteg! Nincs betegség tudata. Pedig már kezelték az isten barmát....
dr.rézbagoly
Remélem a karácsonyi káposztát már nem eszi meg!:))))
Dr. Akula
@Rézbagoly: megeheti. Zárt osztályon!
marlin
Ne kapkodjuk el!!
Előrebocsátom, hogy mind a cikk íróval, mind az eddigi hozzászólókkal egyetértek!!:)
Viszont (még) nincs a falusi focistának alternatívája!!
A "korábbiak" olyan (mesterségesen felfokozott) erkölcsi űrt hagytak maguk után aminek a "kitöltéséhez" időre van szükség!! Hála Istennek napról-napra egyre többen fordulnak el a Fidesz harácsoló, arrogáns, gonosz politikusaitól, de ahogy nagyanyám szokta mondani, "meg kell várni a vásárt a napjára"!!
Disznópofa
Abban is igaza van az írónak, hogy ez a lenézést, amit az emberek felé mutatnak, nehéz lesz überelni! Jókat röhöghetnek, milyen egyszerű emberek százezreit félre vezetni és ha még a bőr is vastag a pofájukon, szemrebbenés nélkül, sunyi pofával, nagy színészi teljesítménnyel leszarni mindenkit. Ez még csak a kezdet, akkor fognak még nagyot nézni mi lesz itt, amikor olyan emberek fognak a sorsunkról dönteni, akik nem fizetnek adót ide. Nem tanúltak a népszavazásból sem, ezek nem normális emberek, arroganciájuk olyan hatalmas, hogy a Holdat veri.
coyote3
Sokkal lassabban mállik, mint ahogy kellene.
furfang
Ez a cikkíró a vágyálmait ecseteli! Nagyon jól " muzsikál" ez a kormány. És az ország színe java, valóban ezt a kormányt akarja a továbbiakban, és hallani nem akar a többiről. Az a baj, hogy a népszavás csak ezt a szoclib kört hallja meg, márpedig érdemes lenne a széles fideszes táborra is figyelnie, mielőtt felébred, és........
Atomqkac azaz EbUraFakó
@furfang: milyen széles táborról beszélsz ? Nincs már senki a hátuk mögött, csak a családi csürhe!
a Pepita
@furfang: Ha te ezt a rettenetes kakofóniát jó muzsikának tartod, valószínűleg baj van a filhallásoddal. Az ország színe-java akarja ezt a kormányt? Kössz. Ma rossz napom volt, de te megnevettettél.
Dr. Akula
@furfang: " muzsikál"- ezt jó, hogy idézőjelbe raktad, mégpedig te magad! Mert ez valóban csak(!) idézőjelben muzsika! A többségnek elviselhetetlen hangzavar!!
Don Quijote
@furfang: Furfang! Neked súlyos problémáid vannak ,menj sürgősen orvoshoz (tudod olyan agyturkászhoz) és vidd a cigányt is!!!:DDD
Bugajakab
@Atomqkac azaz EbUraFakó: Jól írod,igazad van.

De nem félsz, hogy elmegy érted egy hajnalban a TEK? (Terrorelhárítási Központ)

marlin
@furfang: A "muzsikál" talán stimmelne, de szerintem inkább gyengécskén "bazseválnak"!! a problémát meg az okozza, hogy inkább a "cigánypescenye" mint a muzsika!! Ha érted??
Nézzél már egy kicsit körül, mert nem igazán látni a "széles fideszista tábort" a jobb érzésűek meg a normálisabbak már rájöttek arra, hogy át lettek verve és "csapatostul bontják a sátrakat"!!
Dr. Akula
@furfang: szereted a cigányzenét? Hát akkor táncolj, vazze! Mi meg fizetjük nektek.....
coyote3
Ne bántsátok szegényt! Van neki elég baja önmagával....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.