Bármi is volt a kormány célja a bírói nyugdíjazás területén hozott módosításával, hogy aki ehhez ebben a formában a nevét és a támogatását adta, az egy újabb apró szöget vert be a Fidesz koporsójába - fogalmaz Török Gábor elemzésében.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@gabrella: Egy bírót nem kellene összehasonlítani egy esztergályossal.
gabrella
@brumi58: Sehol,csak gondoltam halálukig dolgozhatnak.
a Pepita
@gabrella: A probléma mint mindig most is árnyaltabb, hogysem egy odavetett mondattal meg lehessen magyarázni. Mi van példának okáért, ha egy 59 éves bíró mondjuk annak tudatában vett fel bankhitelt, hogy azt 68 éves koráig ki tudja fizetni. Félreértések elkerülésére én sem helyeslem, hogy egy bíró 70 éves koráig dolgozhasson. Ahogy azt sem helyeslem, hogy 40-42 éves rendőr nyugdíjba mehessen.
Hókuszpók
Ha tőlünk elvárják, hogy 65 éves korunkig dolgozzunk, ami nemsokára 70 lesz, akkor egy bíró miért ne dolgozhatna ........
gabrella
@Klári: Amit említettél egyedi probléma,de nem hinném,hogy a bírók a jó fizetésük mellett és ebben a korban hitelre szorulnak.
De a rendőr kb.50 éves kori nyugdíjazását igen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.