Takarékosság a kormány új jeligéje, legalábbis ez olvasható ki a hétfő délután már magyarul is elérhető konvergencia programból. A piacoknak minden bizonnyal ez kedvező üzenet, ugyanakkor idehaza...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@Csizmás Kond: 21.40 Tévedsz, mint mindig. Nem az Mszp-t sírjuk vissza, belőlük elég volt egy életre.
Véleményem szerint SZAKÉRTŐI KORMÁNYRA van szükség, független, magasan képzett SZAKEMBEREKKEL, akik elhivatottságot éreznek a népükkel, hazájukkal szemben és munkájukért cserébe megelégednének egy tisztességes bérrel, jelen körülmények között pl. 300 000 Ft-tal. Költségtérítés csak indokolt esetben, limitálva, szigorú ellenőrzés mellett. Mentelmi jog nuku! Hibás, rossz döntések esetén erkölcsi és anyagi felelősség!
Kesely
@Atomqkac azaz EbUraFakó: Egyetértek!
overdose1
mit akar még? nem elég szegény a nép kevesebb bér nincs munka nincs lakás hiány van szedje be akik ellopták férgeket el kell taposni
kisvirag.simon
Adózz-adózz -adózz...hogy legyen nekik miben pancsolni???
Orbán csomagolj ....
Dr.luigilongo60
A csomagom is nehéz,
a szívemen is súly.
Egy szürke taxi vár az üvegajtón túl.
A főbejárat előtt egy másik utazó.
Nézi mar a táblát, szoba van kiadó ...

Hamarosan énekelhetjük kollektíve, mikor már nem fogunk tudni hova hátrálni a nyomorból, csak egy másik országba menekülni.
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Szarabbul élünk, mint egy éve, ez mindent elmond imádott kúrmányodról.

Egyébként nap mint nap emelkedik azoknak a száma, akik kinyalhatják a seggemet,mától fogva Őn és Vezére sőt az egész csapatuk ezen zemberek közé tartozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.