Sorsszerűnek és rendeltetésszerűnek érzi a kormányfő, hogy a köztársasági elnök húsvéthétfőn írhatja alá az új alkotmányt, amely "az újjászületés dokumentuma" lehet. Orbán Viktor erről a Facebookon közzétett húsvéti üzenetében beszél.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ballago987
Ez az ember egyáltalán ezen a földön él,Istennek képzeli magát?Inkább azt hiszem agyban valoban Széchényit követi de de csak abba a bizonyos osztrákintézménybe,ahol a beteg agyakat igyekeznek feljavitani.Ne üzengessen,hanem békét ,jobb létet,megélhetest biztositson az ország népének,ahogyigérte,és ne megosztást,sarcot amit viszont végez.Lassan Europa szemetjének fognak tartani bennünket emiatt a hatalom mániás pasas miatt.Eddig az elözö nyolc év alatt is kárt okozott csak most viszont tatárjárás szerü kifosztást csinál az országban.Ugy látszik érzi a vesztét mert már elörehozott választásokban is gondolkodik,sajnos addigra jégre kerül az ország.
csutak
Hogy felkergült a Facebookra azonnal tiltólistára tettem:-)))
olcsibacsi
@csutak: Én meg direkte kerülöm a fészbúkot amióta tudom hogy ő is fent van rajta!
csutak
@olcsibacsi: Van pár értelmes ember akik miatt ott vagyok!
DR Eric CARTMEN
Ezek már az egyre növekvő elmebaj tünetei??? Most minek képzeli magát????
overdose1
Orbán bazd az alkotmányodat magadnak csináltad mint mindent undoritó fidesz harácsoló barmok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.