Verekedés tört ki a Heves megyei Gyöngyöspatán a rendőrség tájékoztatása szerint kedd este, többen megsérültek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@kopeba: A rossz az, hogy az állam csak szövegel, hogy megvédi az állampolgárokat, de csak szöveggel, ráolvasással nem megy. A rendfenntartás az állammonopóliuma, melynek nem tud eleget tenni. Ezt aztán kihasználják egyes elemek szítva a feszültséget a állampolgárok között, mert ennek a helyzetnek nem lett volna szabad ide jutnia, ha az állam a helyzetmagaslatán áll, már régesrégen rendet kellett volna csinálni!
Úgy látszik valakiknek úgy jó, ha minél rosszabb.....
kukac50
Az egyenruhásokat kell büntetni nem a kisebbséget. Azok mindent jól csinálnak ahogy mondják nekik.Mikor lesz minden falunak saját rendőre.?? Választási ígéretek hol vagytok???
köhögő bolha
Pintér elismerte, hogy cigányok támadtak Gyöngyöspatán. Pedig azt gondoltuk 4 fehér ember megtámadott 80 réti niggert.
KöBüKi
@kopeba: Az biztos!!! Egyszer-egyszer ugy megraktuk őket hogy napokig látni sem lehetett a férfiakat,ki se mertek jönni a cigánytelepről.!!!!Annó 40 éve.!Csak sok idő telt el,és 200 magyart már csak a focimeccsen látni együtt.!
Bizony régen még tudtak viselkedni,a rendőrök is szemet hunytak.!
Emlékszem még: - egyik ismerősömet az erdei ösvényen megkéselték,épp hogy tulélte.!Aztán két napra rá meglett a tettes!!!! - Kivertük a romákokból.!
halsáska
Királyerdőbe nőttem ,fel, 3 -cigánycsalád közelségében,soha semilyen komfliktus nemvolt,mindenki dolgozott, és tanult ,!!!! Ez 50 -éve volt ,azóta történt valami ???????
farkas
@halsáska: Igen. Megszűnt a politikai diktatúra, helyette álszabadság lett, vagyis akinek pénze van, annak mindent szabad, aki szegény, annak csak lopni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.