A teljes nemzetgazdaságban jó esetben három százalékos bővülés várható, a foglalkoztatásban is csak szerény növekedésre lehet számítani - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Csaba László. A Közép-európai Egyetem tanára szerint a reálgazdaságban nagy áttöréseket nem lehet véghezvinni.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Ezt egy egyetemi tanár nyilatkozza?
Szégyenlem magam helyette is!
A magyar politikai életben már tapasztalhattuk,mire képes egy egyetemi tanár!
Romba dönteni a gazdaságot!
Feraj49
Az mondja CsL.-"az állam nem tud munkahelyeket teremteni csak a gazdaság." Ugyan miért nem?A választáskor mi a jó franc volt az egy millió munkahely beígérése? Vagy ezt nem tudták?Volt gazdaságunk hova lett? "Belső piacon szerény növekedés várható".Nem vagyok közgazdász,de leírom,ha nincs munkahely nincs belső,sem külső piac.Ha nem termelek semmit,nem lesz bevételem . Na ezt is elvette a rendszerváltás az emberektől.Talán nem külföldi magán cégeket kéne milliárdokkal támogatni,hanem a magyar ipart elindítani amit voltak szívesek a rendszerváltók elcseszni a saját zsebük tömése céljából!Az ötven év felettiekről valónyilatkozata szerint nincs sok remény a termelésbe visszahozni őket.Akkor a nyugdíjkorhatár miért is tetszenek emelni?A barátaim sorban halnak meg 62-65-67 évesen.Akkor miről beszél a kormány.Ők hoznak olyan intézkedéseket,hogy a magyar árúnak ne legyen piaca.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.