A Fidesz és a Jobbik szavazataival a közgyűlés elfogadta a közterületek átnevezéséről szóló előterjesztést. A Fővárosi Közgyűlés szerdai döntése értelmében a Moszkva tér Széll Kálmán, a Köztársaság tér II. János Pál pápa, a Margit híd budai hídfőjénél található közterület pedig Elvis Presley nevét veszi fel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Nagy az isten állatkertje Tarlóssal az élen. Ez mennyi pénzbe fog kerülni? Több száz embernek új papírokat kell csináltatni nem beszélve egy csomó helyen pl.Bank. Apeh,díjbeszedők. Emlékszem amikor nekünk is megváltoztatták az utca nevét,volt egy pár kálváriánk a különböző intézettekkel mert akkor még nem tudták gyorsan átvezetni az utca névváltozást.
coyote3
@szaboria1: A fennálló jogszabályok szerint ilyen esetben ingyenes az okmányok cseréje. Az idődet, amit majd sorbanüléssel töltesz senki nem fogja megfizetni. Érdekes Tarlós metamorfózisa, amint liberálisból átment ebbe a meghatározhatatlan fideszsebe , majd ennek egyenes folyományaként idiótába....
silber13
Látjátok feleim szümtükkel, így jár az a város aminek egy "eszételitta polgármestere van!
marlin
A Dunát meg Hudson Rivernek kell hívni?? Idióta banda!!
csutak
"Moszkva téri lányok, Isten veletek"...
lópicigáspár
@coyote3: Egy tollvonás és fizetős lesz az okmánycsere. Kell a lóvé a pulyáknak! :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.