A magyarországi fogászati turizmus fejlesztéséhez szükséges költségvetési forrás biztosításának érdekében egymilliárd forintot csoportosít át a kormány a Turisztikai célelőirányzatba - jelent meg a szerdai Magyar Közlönyben az erről szóló kormányhatározat....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Az alcsúti rokonságában ezek szerint van egy-két fogorvos is?
Dr. Akula
Ezek tényleg hülyék. Fogászati turizmus eddig is volt, ennél többen már nem fognak jönni. Pár éve még én is segédkeztem olasz fogturista szervezésben....És a dokik ezután sem fognak számlát adni a külföldi fogfájósoknak! Még a belföldieknek sem adnak!
Ennek az egésznek megint pénzlenyúlási szaga van. Nem kicsit, nagyon!!!
kovikovi
Nekem sem adott soha az életben egyik semelyik maszek fogorvos sem számlát, sem elismervényt, sem blokkot, semmit! Pedig a számba már egy fél autó árát beépítették...
Don Quijote
A nagyfiunk fogtechnikus, 90%ban külföldieknek csinál fogat, a fogorvos egyszer sem kér számlát...........minek is kell támogatni a fogturizmust?
Disznópofa
@Don Quijote: ......mert ez jól jön a kiszemelt fogorvosoknak.
gabrella
@Disznópofa: A magyarok fogászati kezelését kellene inkább teljesen ingyenessé tenni! Nem tudom ki hozta a rendeletet,hogy csak a húzás és tömés ingyenes?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.