Mind a teljes felnőtt lakosság, mind a pártválasztók körében vesztett támogatottságából a Fidesz-KDNP - áll a TÁRKI Társadalomkutatási Intézet 2011. áprilisi pártpreferencia-felmérésében. Az előbbi csoportban 30-ról 29 százalékra, az utóbbiban 55-ről 53 százalékra csökkent a kormánypártok támogatóinak aránya.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
olcsibacsi
A statisztika csak hazugság számokkal bizonygatva! Amúgy meg nem mindegy ki csinálja. TÁRKI pl nekem sosem tünt eléggé hitelesnek, akkor már inkább KSH
Minden pártnak megvan a maga Statja
kiscserkész
Kövér remegő hangon kiáltott a 2/3 -é. mert csak akkor tudnak elszámoltatni. Na, ennek be is dőltek sokan. Itt az eredmény, csak elszámolás, illetve eltusolás lett belőle.
szaboria1
@benhur: Emlékszel még mit írtam ezzel kapcsolatban. Egy porhintés az egész már lassan egy év is eltelik eddig egyetlen egy ügyet érdemben még nem tudtak bizonyítani. Ugyan úgy benne vannak már 20 éve.
marlin
Maradjunk a realitáson belül, (sajnos) még mindig sokan vannak a kritika nélkül "viktorozok"!!
Egyelőre csak az látszik, hogy a kampányszövegekkel édesgetett, megvezetett un, radikális jobboldal csak addig kellettek a Fidesznek, amíg "összehozták a 2/3-ot!!
Miután ezt a Fidesz "deklarált" azok a "fidesz szavazók" kijózanodtak a "budimámorból"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.