Tétényi Éva, Esztergom független polgármestere is részt vesz a szocialisták városligeti majálisán, és beszédet is mond a Magyar Hírlap és a Népszava információi szerint.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Az LMP rendezvenyen is szonokolt multkor. Utana mondta, hogy elmegy o barmelyik part rendezvenyere, ha hivjak.
feketeözvegy
Teljesen normális dolognak tartom.
Meghívták, elfogadta.........
olcsibacsi
Nem ellentmondás ez? Normális politikus? :D
Ne legyen igazam!
marlin
@olcsibacsi: Valóban nem !!
Tétényi Esztergomban egy pártkoalíció által támogatott független(!), valóban független polgármester, aki tudja, hogy Esztergomban nincs az MZSP-nek iskolája, a Fidesznek óvodája, az LMP-nek vízhálózata és a Jobbiknak csatornája!!
Ez a nő a meghírdetett programjának megfelelve minden jóakaratú és Esztergomért (is) tenni akaró, normális emberrel, párttal, szervezettel együtt dolgozna az "élhető és éltető Esztergomért"!!
A Fidesszel is!! Nem az ő hibája, hogy ez nem sikerűlhet!! És nem csak a M1S az akadály, ott van még a többi "jóérzésű" konzervatív fideszista is!! (Megnézte már valaki a Fideszben pl. a Pócsföldi nacionáléját, pl. 56-ban, a nagybácsit, vagy utánna az apukát??)
Elkanyarodtam, szóval hagyják a Tétényit dolgozni, és menni, ahova akar, és ne itt keressenek "meglepő" dolgokat!!
a Pepita
@olcsibacsi: Ez a hozzáállás valóban eltér a "magyar modelltől", mely szerint párt szekértáborok vannak amik között nincs átjárás. De hát nálunk az abnormalitás a norma.
Dr. Akula
@olcsibacsi: ha elhívnák egy fütyeszes gyűlésre, oda is elmenne, mint el is mondta!!! De azoknak nincs annyi vér a pucájukban! Gyáva férgek! A kétharmadukkal gyávák!! Nem ciki ez, elvtársak???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.