Politikai megrendelést sejt az ügyészség eljárása mögött Gyurcsány Ferenc, aki szerint a kormány a radikális jobboldal megrendelését hajtotta végre. A volt miniszterelnök mai sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy addig harcol, amíg be nem bizonyítja ártatlanságát és mindenben együttműködik az ügyészséggel, bár azt Orbán Viktor meghosszabbított karjának tartja.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

véderő
Nem hinném ,hogy a Jobbik kérésének tenne eleget ezzel.Ha napi politikát figyelembe vesszük a jobbikot jobban üldözi mint Gyurcsányt.Ami közös Vonában és Gyurcsányban, Orbán szemszögéből az hogy Ők azok akik képesek lesznek letaszítani Őt a trónról.
Dr. Akula
@véderő: fél mind a kettőtől, mint a tűztől! Vonát úgy próbálja semlegesíteni, hogy a Jobbik kezdeményezései közül jópárat kisajátít, némi módosítással. Ferencet meg az ügyészséggel próbálja likvidálni. De akkor ő is, bukik, a buta vajda!
Dr.luigilongo60
@brumi58: Arra leszek kiváncsi, tényleg kiadják e a mentelmi jogát?
Dr. Akula
@luigilongo60: fogadni mernék rá, hogy nem. Mert a bíróság előtt már többet kell elmondania Ferencnek, mint eddig. Mert azért ennél jóval többet tud.:))) Évekig tartó per lenne, és sok fideszes kidőlne, mint az oszlop. Még a vajda is rámehet..no majd meglátjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.