A Tettrekész Magyar Rendőr Szakszervezet vásárolt meleg ételt a Gyöngyöspatán 24 órás szolgálatot ellátó egyenruhásoknak, miután „egyenruhás bűnözésről" szónokoló főnökeik megfeledkeztek arról, hogy ők is emberek. Mint a TMRSZ közleményéből kiderül, Gyöngyösi Rendőrkapitányság állományába tartozó, rendkívül fárasztó és nem is veszélytelen szolgálatot ellátó rendőröknek fejenként és naponta mindössze négy szelet kenyeret, egy májkrémkonzervet és egy ötgrammos dzsemet biztosítottak. A Készenléti Rendőrség tagjai napi három bagettet kapnak különféle töltelékkel. Meleg ételt vagy akár teát senkinek sem juttatnak. Van, aki két-három hete ugyanazt kapja, és már meg sem eszi. A szakszervezet helyszíni szemlét tartó munkatársai április 28-án egy gyöngyösi pizzériából rendeltek kollégáiknak pizzát és kávét, tagságukra való tekintet nélkül. Április 29-én a TMRSZ a gyöngyöspatai önkormányzattal együttműködve elérte, hogy a helyi óvodában főzzenek a faluban járőröző mintegy száz rendőr számára. Műanyag tányérról és evőeszközről is a szakszervezet gondoskodott, amelyeket az önkormányzat falubuszával szállítottak a helyszínre. A rendőrök most az óvodában étkezhetnek.

Forrás: bombahir.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@marlin: Az általad való megközelítésnek nagyon propaganda szava van.....mintha a 70-es évek pártdemagógiáját hallanám.
A multi azért ilyen adakozó, mert egyrészt megkövetelik a törvények, másrészt meg ha nem ad, nem kedvezményez nem lesz multi.
Disznópofa
Hogy lenne pénz rá, arra van, hogy az összes húgyagyúnak a fodrászát, ruhatárát, lakbérét, benzinét, közpénzből fizessék. Nálunk a kormány a multi, de ő szarik a törvényekre, neki nem kell betartani.......majd mi betartunk nekik.
Disznópofa
A turisztikát akarják fejleszteni. Na akkor a kannibálokat kell ide invitálni, hagy falják fel a kormányt ha már annyira vágyik a külföldire!:-)))
qxy
Jó a vezetés.Ha így is lenne nem tenném ki a hírekben. Ki a HÜJE? Nem is értem miért van annyi rendőr vicc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.