Egyre többen jelentkeznek, hogy kivennék részüket az államadósság csökkentéséből, de persze azt is tudjuk: minden egyes felajánlás pusztán csepp a tengerben. Ezért még több ember jelentkezésére számítanak a szervezők, még ha jelképes összegekkel is.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

51kacsa
Rám ne számítsanak! Akik elQrták az ország pénzügyeit azok tegyenek a kalapba! Akik nem jártak be "dolgozni" a Parlamentbe évekig, mert meg voltak sértődve, fizessék vissza a felvett fizetéseiket! Azok, akik indokolatlanul vették fel a nagyösszegű költségtérítéseket! Akik jóformán a földes szobából jöttek és azt sem tudják milyen luxusautóba tegyék a hátsójukat! Akik Nokiás és Wiskis dobozokban hordták haza a közpénzét. Akik a havernak adták oda a jólfizető munkákat és a számla felét vissza is osztották a jó megrendelés fejében! És sorolhatnám napestig! Úgyhogy tőlem egy rohadt buznyákot sem kap senki erre a célra! Inkább lehúzom a klozetban, pedig nincs sok nyugdíjam, de erre NEM VAGYOK HAJLANDÓ ADNI!!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.