Elégettek egy izraeli zászlót a rendvédelmi dolgozók pénteki tüntetésén, a fővárosi Kossuth Lajos téren felépített színpadon pedig egy lécekből ácsolt akasztófát helyeztek el, annak köteléről egy csokor szegfű és egy zacskó narancs lógott - jelentették az MTI tudósítói a demonstráció helyszíneiről.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
Üzenet Tömjénnek:
Olvasd a Népszavát,
kapd be a pék faszát!

Erről jut eszembe:
Buzi a társához a kricsmiben:
- Kapd be Géza!
- Kuss, nem békülök:)
a Pepita
@51kacsa: Szerintem sem, csak amikor mondta, olyan álszent, kenetteljes képet vágott, hogy megmaradt bennem, és nem tudtam ellenállni a csábításnak, hogy leírjam.
Feraj49
Akkor kell félni igazán,ha már a könyveket égetik. / II.VH is így kezdődött/ A munkakönyvre meg már úgy sincs szükség. Zászlóégetés miért is? Melyik ország miniszterelnöke jelentette ki,hogy háború nélkül ,kilóra megveszik Magyarországot a vezetőiktől ?
csikknorisz
@Felipe: ''Felipe ma, 20:08 Kinek ártott az az izraeli zászló?'' ''Felipe 2011.04.14. 13:08 Árpád-sávos zászló? Magyarul nyilas zászló. Van akinek tetszik van akinek nem,ez ízlés dolga. Engem a népírtásra emlékeztet.'' Latod, latod. Az arpadsavos zaszlo sem artott senkinek.
palika
Mindenki menjen haza a saját országába és nem lesz semmiféle zászló égetés! Magyarnak hatalmat a saját országában, nem idegeneknek, vegye mindenki tudomásul, különben addig még nincs baj, amig a zászlót égetnek, majd ha...........!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.