Pokorni Zoltán, a Fidesz oktatáspolitikusa rossz üzenetnek tartja a tankötelezettség korhatárának leszállítását és azzal sem ért egyet, hogy kevesebb diplomásra van szükség. Elutasítja a nemzetgazdasági tárca felfogását az oktatás szerepéről, miként azokat a szakmunkásképzés eltömegesítésére vonatkozó törekvéseket is, amelyek az iparkamarához köthetők. "Nem tudom" - feleli arra a kérdésre, megmarad-e a Corvinus egyetem. Szerinte nem megoldás a felsőoktatási helyek szűkítése - írja a Népszabadság.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Pokorni fizesse ki saját zsebből a sok diploma megszerzésésnek költségét!
kinyílt a bicska a zsebemben
Lehet hogy elfogult vagyok, de azt sem hiszem el, amit kérdez.
palika
Elkezdődött a beetetés, lesz min rágódni!
Dr. Akula
@kinyílt a bicska a zsebemben: a pityorgósnak? Én sem! Most játsszák el a "jó zsaru, rossz zsaru" című klasszikus játékot!!!
kinyílt a bicska a zsebemben
Ez a szembe fordulás arra jó hogy majd részletesen kitudják magyarázni, hogy miért is van rá szükség, és legyen indok magyarázkodni. Közben elbattyognak az ígéreteik mellett, amivel beetették a népet. Tanultak a Gyurcsánytól! Hazugságokkal megnyerni a választásokat (Bár már 1998-ban is hazudtak!youtu.be/UCS1zpeA9ug), azután hatás keltéssel fenntartani a látszatot, hogy ez mind a mi érdekünk. 21 év alatt kellett volna már mutatni valamit! Még az unokáink is azt fogják fizetni amit a kormányok elloptak! Hiteltelenek, hazugok, és velünk akarják az életünk árán is megfizettetni amit ők elloptak, vagy hagyták, hogy más párt ellopjon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.