Vastapssal fogadták a gyöngyöspatai cigánysoron Pintér Sándor belügyminisztert és Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövetet. A község nem roma és roma lakói azonban a politikusok szeme láttára heves vitába keveredtek. Az amerikai nagykövet a Heves megyei településen bejelentette, hogy az Egyesült Államok rendvédelmi oktatótiszteket küld Magyarországra, hogy átadják a magyar rendőri erőknek a multikulturális környezetben szerzett tapasztalataikat.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Az eddigi tapasztalatok alapján ahol ott vannak az amcsik annak nincs jó vége.Vagy rá jöttek hogy nekik is jól jönne a Kárpátmedence ? nem csak a zsidóknak?
Feraj49
@qxy: Rabszolgák már vannak,a magyar emberek.Ide telepítik a négereket majd.Minél távolabb tőlük.
barew7
Ez egy felettébb érdekes helyzet.Egy olyan országból jön valaki okosítani bennünket, ahol a tulajdonos a törvény által felhatalmazva - LELŐHETI a házába betörőt?!
gabrella
@barew7: Ezt fogják megtanítani a magyaroknak. A fegyvert meg szerezze meg mindenki maga!
a Pepita
Egy árva büdös szót nem hallottam Horvát Aladártól arról, hogy némi nemű, egy egészen kicsike szerepük netán a cigányoknak is volt a helyzet elmérgesedésében. Végestelen végig a magyarok bűn lajstromát sorolta.
csutak
Tudhatnád, hogy a kölök azt elmondja ha pofán verték!
A miértről szokott hallgatni:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.