A Policy Solutions kedden nyilvánosságra hozott politikai gyorselemzésében az áll: soha nem volt annyira negatív a teljes politikai elit megítélése, mint 2011 tavaszán. A politikai elemző intézet az utóbbi 15 év Szonda Ipsos közvélemény-kutatási adatai alapján elemezte a vezető politikusok népszerűségének tendenciáit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csubaka
"Az ország vezetőinek relatív népszerűtlensége egy évtizedes amortizáció eredménye, melyhez a mindenkori kormányok kudarcai, valamint az állandósuló és egyre kifinomultabb negatív kampányok egyaránt hozzátették a maguk részét. A jelenség nem csak Magyarországra jellemző, a politikai elitet illetően egész Európában kiábrándultság tapasztalható. Az Európai Unió 27 tagországában átlagban a lakosság mindössze 28 százaléka bízik saját kormányában, 31 százaléka a saját parlamentjében és 15 százaléka a politikai pártokban."

Vajon miért????????
batukán
Ha-ha-ha! Orbán??????????????Nehogy röhögő görcsöt kapjak, mert már a kórházak sem biztonságosak, ha bekerülnék.....
nyanya001
A szerver letiltotta ezt az oldalt.
Vajon miért?
Dr. Felipe
Úr isten. A Kárpátok géniusza a leg leg leg leges legnépszerűbb. Hát kiváncsi lennék mely rétegek körében a legnépszerűbb. Ennyi milliomos van az országban mert az ő köreikben valóban a legnépszerűbb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.