Az országgyűlési képviselőket vissza lehessen hívni, ha egy hónap alatt annyival több választópolgár követeli a visszahívásukat, mint ahányan a szavazatukat adták rájuk. Ez az egyik elképzelés, amit Szima Judit népszavazáson erősíttetne meg. A népszavazási kezdeményezést azonban nem mint a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének főtitkára, hanem mint magánszemély nyújtotta be pénteken az Országos Választási Bizottsághoz, egyeztetve a szakszervezet vezetésével.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barew7
@lópicigáspár: De szép is lenne, mert utána bukna az EU, és bukna az egész vérszívó neoliberális globalista világrend is!
másvirág
Nem kérek elnézést a mostani véleményemért !
A magyarok nem arról hiresek,hogy még egy jó űgy érdekében is összefogjanak.Inkább kivárják a 4 évet ! Juszt se hívják vissza a rossz képviselöket,Mondván ezt a kis idött féllábon is kibirjuk.
Joggal számitanak erre a képviselök=és maradnak is a zsirosbödön mellett.
palika
Ezt a szöveget a Magyarok szövetsége, már több mint egy éve szajkózza, de a képernyőre sem engedték őket!
batukán
@prédikátor: Már azt sem akarják.......fájna nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.