A magyar kormány abból a pénzből vette meg az orosz Szurgutnyeftyegaztól a 21,2 százalékos Mol részesedését, amelyet még a Nemzetközi Valutaalap (IMF) folyósított számunkra 2009-ben, hogy Magyarország finanszírozni tudja adósságát, ugyanis a piacról már nem kapott hitelt. A több mint 3 milliárd euró a Magyar Nemzeti Bank (MNB) devizatartalékában pihent, amely az IMF hitel visszafizetésének időszakában (2012-13) csökkenthette volna a robosztus terhet. Az eddig fel nem használt pénz nagy részét azonban most elköltöttük.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@palika: Nem figyeltél!! Ezt a pénzt még a Bajnai kérte, kapta és nem tapsolta el!!
palika
@marlin: Bocs az elírásért, nem kérte, felvette, a lényeg számomra ugyanaz, valakinek vissza kell fizetni, és ezt a néppel nagyon jól tudja kommunikálni! Hanem tudtam jól kommunikálni feléd, szólj, leírom máshogy!
marlin
@palika: Légyszíves!!
Ugyanis a pénzt nem(!) a Kedves Vezető vette fel, hanem mint korábban írtam a Bajnai kabinett!! A pénz ott "lapult" lapult az MNB-nél, várva, a gazdaságélénkítés keretében felhasználják, pl. munkahelyeket teremtenek belőle!! De miután a Kedves Vezetőnek és bandájának a gazdaságélénkítéshez nincs kedve, egyszerübb volt a fanok tovább hülyítésére eltapsolni!!
Mert ugye az mindenki számára nyilvánvaló, hogy jobban járt volna "szegény népünk", ha a Kedves Vezető a részvénycsomag helyett gázt vett volna az oroszoktól!!
Szóval, akkor légyszíves mégegyszer, és "máshogy"!! :))
barnan
@batukán [21:38]: ”Morális pánik jelenségről beszélünk, amikor mesterséges úton hoznak létre társadalmi méretű felháborodást azáltal, hogy valós tényeket felnagyítanak, valós esetszámokat eltúloznak a 'statisztikai folklór' és olyan 'felfedezések' révén, ahol régi ismert eseteket újként mutatnak be. Valós esetek vannak, de szisztematikus 'felturbózás' zajlik, hogy úgy tűnjön, mintha sokkal több eset lenne, mint amennyi a valóságban előfordult."
(Joseph Goebbels a volt Harmadik Birodalom propagandaminisztere tipikusan ezen vonalon építette fel anno a katolikus egyház lejáratását)

Úgy kerülnek ezen kommunikációs technika által az emberek megvezetésre, hogy a többség fel sem fogja mikéntjét, a hallottak beépülnek a tudatba s attól kezdődően az folyik a vízcsapból is igazságként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.