A kormányfő azonban hozzátette, nem lehet lazítani, mert Magyarország ma háborúban áll az államadóssággal és a munkanélküliséggel.

Forrás: Magyar Rádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kinyílt a bicska a zsebemben
Ez már megint miről hadovál? Én egyetlen nagy fordulatról tudok, arról, hogy megszavazták maguknak, hogy még 20%-al kevesebb jövedelemadót vonjanak le több százezres-milliós fizetésükből! Minden amit tesznek példátlan sanyargató megszorítás az eladósodott emberek számára. Intézkedéseikkel folyamatosan veszélyeztetik a mindennapi megélhetésünket. Agyament ötleteik, hogy hogyan tudnának még több bőrt lehúzni az emberekről, - szánalmasak, és azok kitalálóit minősítik!
KöBüKi
Igen,megtörtént!! - köszönet nincs benne.!!!
Az orbánc és bandája Budapest burkában él,és nem lát a szemeitől.!!!
Vagy pedig a legnagyobb gazemberek.!
Leszarják a vidéket,a választóikat.!- és egyáltalán mindenkit.!
Épeszü ember csak egy dolgot várhat tőlük: - önként bevonulnak a börtönbe,és önkritikát gyakorolnak.!!
Mára már ez az egyetlen feladat vár rájuk,mert a nép nem kiváncsi a hazudozásaikra.!!!!
a Pepita
...megtörtént a fordulat , mondta Orbán, majd megfordult és ámuló hallgatóságát hátrahagyva kisietett az ajtón, ahol már várták orvosai és ápolói. Priznic és nyugtató injekció alkalmazása után megtért szerető családja kebelére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.