"Akivel a főnök találkozott a folyosón, mind kirúgta, még azt a titkárnőt is, akinek a feladata volt az elbocsátandókat összeterelni" - így zajlott a napokban egy forrásunk szerint a Matolcsy György vezette minisztériumban az elbocsátási hullám, kihasználva az indoklás nélküli felmondás lehetőségének utolsó napját. Akik megkapták felmondólevelüket, még a korábbi kormány alatt jöttek a tárcához.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Dr. Akula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@sasi1115: nos, a leírtak tények, ezekkel nem lehet vitázni, még szépíteni sem. És nem csak az NGM-nél tombol a diktatúra.
farkas
@brumi58: Egyetértek, hogy a jelenlegi nehéz, válságos helyzetben diktatúra alakul ki. Amikor az emberek orráig ér már a xar, nehogy vitatkozgassunk meg szavazgassunk, hogy merről, milyen anyagból készült kötelet dobjanak be megmentésül és azt először jobb, vagy bal kézzel fogjuk meg. Így volt Chileben, Spanyolhonban, Lengyelországban és féligmeddig Thatcher alatt is.
Dr. Felipe
Hát a minisztériumokban lehet hogy tombolnak még de a mi környékünkön már lapítanak mint szar a fűben. Mind letagadja hogy a fideszre szavazott. Minden normális ember utálja már ezeket a szarházi hazaárulókat.
Dr. Akula
@farkas: nem is olyan régen még nagyon tetszettek nektek a népszavazások! Neked is van néhány köpönyeged, ahogy látom.
coyote3
@farkas: Tudom cimbora, hogy neked magas, az, hogy a demokrácia, akkor is demokrácia, ha -ahogy te fogalmaztál-az emberek orráig ér a xar. Azon azért elgondolkodtál, hogy ezt a bizonyos "xar"-t ki lapátolta az emberek nyakába? Édes cimbim, már 1 teljes éve "kormányoz" vekker. !!! Ébredj már fel.
DR Eric CARTMEN
ÉLJEN A KÁRPÁT-MEDENCEI BANÁNKÖZTÁRSASÁG ! ! ÉLJEN A MI NAGY (törpe) GÉNIUSZUNK ! !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.