Hiába reménykednek egyesek. Magyarország hosszú időre reménytelen hely marad. A lakosság közömbösen figyeli, hogyan épül a diktatúra, amely egy mai köntösben megjelenő, de az alapvető jellemzőket tekintve fasiszta állam lesz. Ebben áll újszerűsége: míg a különböző szélsőjobboldali mozgalmak csak másolják, külsőségeiben is a régi fasiszta vagy náci rendszereket utánozzák, Orbán Viktor egy merőben új típusú fasiszta államot hoz létre – írja elemzésében Bartus László az Amerikai Népszavában. .

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Egy igen közeli hozzátartozóm kinn él az USA-ban. Nyomon követve a hazai eseményeket annyit mondott, hogy Obamát a feléért kivégezték volna!
palika
Mindig is azt mondtam, nagyon sokáig tűr a Magyar, de ha elszakad a cérna, nem néz se Istent, sem embert, úgyhogy lehet, hogy itt az idő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.