Az orvosok és a lakosság véleménye is romlott a hazai egészségügyről, és már az előttünk álló öt évre sem várnak jelentős javulást. Elsősorban terveket és ötleteket látnak, a megvalósítást nem tapasztalják. Ezzel szemben jelentős forráskivonást észlelnek. A lakosság az egészségügy helyzetének romlását érzékelve egyre inkább úgy gondolja, hogy érdemes a saját egészsége fenntartására és fejlesztésére többet fordítani - mutat rá a GfK Hungária és a Szinapszis legfrissebb közös kutatása.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Ez a kormány az "Életünkre tör"!!!!! Minden forrást ki az állami kórházakból, kényszerítve az embereket, hogy a privát kórházakban kössenek ki, akiknek meg nem telik, azok dögöljenek meg! Úgy kell nekik, ha még azt sem tehetik meg! Az állam mindenhonnan kiveszi a kezét, amire pénzt kell költenie. Oldja meg mindenki magának a baját! Kérdem én:akkor meg mi a fasznak nekünk ez a rajtunk élősködő nagy seggűre hízott politikus banda?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.