A piaci körülményekkel és az inflációval indokolják a magyar mobilszolgáltatók, hogy idén, hosszú évek óta először, árat emeltek. Sajtóértesülések szerint egyértelmű, hogy a válságadót árazták be, azaz hárították át a fogyasztókra. Ez különösen annak fényében volna érdekes, hogy több kormányzati vezető, beleértve a szektorért a kormánystatútum szerint felelős Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési minisztert, megfogalmazta a közelmúltban: őrködni fognak, hogy a cégek ne háríthassák tovább a válságadót az állampolgárokra. Körülnéztünk, hol lehet az igazság.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Érdekes a történet, csak nem igaz!!
Nem igaz az, hogy a szolgáltatók az elmúlt tíz évben nem emeltek árat!
Nem igaz az, hogy nem hárítják a fogyasztóra a különadót!! (ezt minden különadóval sújtott cég megtette)
Nem igaz az, hogy a kormányt, vagy a minisztériumot bármikor(!) érdekelte, hogy az éritett cégek hogyan "szedik be" a válságadót!!
Igaz viszont - és ez a dolog pikantériája - hogy az EU-bsn csökkentek a telefon- és roomingdíjak, vagyis ott árat csökkentenek a mobilszolgáltatók!!
Gondolom azért, mert ott nincs Fidesz!!
coyote3
Volt valakinek ebben az országban kétsége afelől, hogy nem építik be az áraikba?
nyanya001
Mindenbe beleteszik a különadót, hogy a bőr hűlne
arra aki kitalálta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.