Magyarország soros uniós elnöksége egyértelmű siker, eredményes félév van mögöttünk - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke szombaton Pápán, a helyi polgári körök találkozóján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az a lényeg, hogy ők elégedettek.
Megy az önfényezés !
dr. prédikátor
Köteles Lancelot! Te biztos elégedett vagy!!!!De a többség???
csikknorisz
Itt a vege, fuss el vele. Kurvara nem erdekel senkit, hogy melyik orszag az elnok, meg nalunk sem foglalkozott volna vele senki, ha nem belfoldi kormanypropagandara hasznaljak. Sorolja fel valaki fejbol az elmult kb. 5 ev elnokeit, es a sikereiket. Nem igazan menne, ugye? Felejtos sztori az eu elnokseg, erre ne verjek a melluket. Olyan, mint az iskolai hetes, mindenkire sor kerul, de az aktualis hetesen kivul senkit nem erdekel, hogy epp ki jelenti a letszamot. Esetleg a hulyebbje dicsekszik vele otthon, hogy hu, milyen frenetikus siker volt a hetesi palyafutasa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.