Újabb értékes állami megbízást nyert el két másik céggel együttműködve az a biztonsági cég, amely korábban Pintér Sándor belügyminiszter tulajdonában állt. A cég két másik vállalkozással összefogva kapta meg a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. által meghirdetett, feltehetően évekre szóló munkát. A közbeszerzési dokumentumból az is kiderül, hogy a nyertes cég adta be a legdrágább ajánlatot – írja az Origo.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
".......kérdésükre, miért a legdrágább ajánlatot választották és pontosan milyen időtartamra és keretösszegre szól a szerződés választ csak későbbre ígértek."
Ezek szerint nem tudják, mi alapján döntöttek?? Rajtuk kívül mindenki tudja.....
"A CBSZ-szel közösen ajánlatot tevő másik két cég a Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. és a MON-DA Központi Riasztórendszer Szolgáltató Kft. Utóbbi magántulajdonban van, az előbbi viszont állami cég, és épp az ajánlattevő MNV Zrt. tulajdonában áll. "
Na és azt vajon hogy nevezik, amikor a pályázatot meghirdető cég tulajdonában lévő cég nyeri a pályázatot??
Kis magyar komédia. Ugye, elvtársak?? fanok, fannék?
dr. prédikátor
Nincs min csodálkozni! egy diktatorikus államban ez természetes hogy azok kapják a megrendelést akik a vezér közelében vannak. Mit számít hogy drágább!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.