Schiffer András szerint Orbán Viktor miniszterelnök, az ő napirend előtti felszólalásra reagálva beismerte, hogy a magyar rendőrség törvénytelenül lépett fel a Tibetet Segítő Társasággal illetve egy, Magyarországon élő kínai emigráns közösséggel szemben. Az LMP frakcióvezetője erről hétfői parlamenti sajtótájékoztatóján beszélt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
Az elvárás,hogy legyen =szimpátia tűntetés. A kormány mellett ! Az szabad :_))
a Pepita
Tehát a jövőbeni tüntetők csendben, rendben elvonulhatnak (az általam kijelölt útvonalon), zászlókat, transzparenseket nem engedélyezek, mert az esetleg arra csellengő hívemet Máriuszt baleset érné, esetleg nem bánom egy.két mosolygó Orbán képet vihetnek, de délután 5-től fél 6-ig tarthat, mert a dolgos magyar polgárok pihenni szeretnének, hogy másnap helyt állhassanak a munka frontján.

I. Demokrata Viktor.
marlin
@másvirág: A '89 előtti "antirendszerben" is az volt a "szólásszabadság" meghatározása, hogy "mindenki elmondhatja a véleményét a rendszer mellett"!!
Már megint "ide" jutottunk??
silber13
Élmény mwgnézni ezt a parlamenti tablót. A képen lévők összesített nyelvcsapás száma fényév nagyságrendű.Mosolyuk felszabadult, boldog és "őszinte". apró észrevétel, Zseléfej szemlátomást kopaszodik, Tomjénből árad a kutyahűség.
Sííva
A választópolgárnak joga van megfogalmazni, hogy mit vár el a megválasztottaktól! Direkt nem írtam, hogy képviselőktől, mert ők csak addig igérgetnek képviseletet amíg meg nem választják őket! Ha viszont nem teszi amit megigért akkor, hagy kérjem már számon! Nagyon várom már a következő szavazást! Magyarok! Nehogy megint csak a cumit cseréljék ki a szánkban! Eddig csak igérték, hogy jobb lesz! Jobb is lett a politikusoknak!
senkifia
@Sííva: Asszem ellent kell mondjak most! A politikusok(?) mindig is jól éltek Magyarországon! Meg a művészek, a jogászok, a szociológusok, és általában az .....ológusok, de azok közül is jobban akik vallási alapon nézik disznónak a sertést! Őket viszont sem számon kérni, sem visszahívni nem lehet! Ugyan már! Hova? Minek? Kinek?
És a cumit kicsit elnézted! Én inikább pénisznek vélem és nem kicserélték, hanem a szánkba adták Uniósan balliberálisan és demokratikusan 1990-ben.

A többieknek!!!

Azért azt beláthatjátok, hogy a gyerekemet fényes nappal még iskolába se merném elengedni, ha tudnám, hogy a Kínai miniszterelnök látogatásakor "balhézó" tibetiek vonulnak az utcákon.......
De hát nincs azzal semmi baj, ha vonulnak. Nem kell csendben mert a tüntetés nem arról szól! Viszont a másik fél itt létének körülményeit nem mindegy, hogy milyen feltételekkel és milyen áron kell biztosítani...
Nekem eszembe jut Fico 2 évvel ezelőtti budapesti látogatása ahol az elnöki autót felvezető és fedező mikrobuszból minden irányban élesfegyvert viselő szlovák biztonságiak lestek, lógtak... miközben magyar anyuka a járdán éppen babakocsiban tolta a néhány hónapos csecsemőjét.

Amúgy pedig igen is!!! Az itt élő külföldiek tiszteljék a magyar törvényeket, párttól függetlenül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.