Évente hozzávetőleg öt ezer forinttal fizet többet a szolgáltatójának egy átlagos hazai mobil telefon előfizető amiatt, hogy a kormány kivetette a távközlési cégekre az úgynevezett különadót, s azt a társaságok áthárítják az ügyfelekre - derül ki lapunk számításaiból.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@palika: Ha én tegyük fel karikás ostorokat gyártok és darabját 100 ft-ért adom el, de az állam veszélyes dolognak minősíti, mivel ki lehet csapni vele a szemet, ezért 10%os veszélyességi adót vet ki rá, amit én beleépítek az ostor árába és annyival drágábban fogok adni, akkor szintén ki lesz a hibás ?
barnan
@Csizmás Kond: Ezen példával az a gond, hogy családtagjaink felé történő beszélgetés és a mobil munkaeszközként való használata nem minősül veszélyesnek, alapvető szükségletek. Ha a hipermarketekkel kapcsolatban az alapvető élelmiszerekre gondolok, szintén szükségletek, alapszükségletek. A folyószámláinkhoz, hiteleinkhez csatlakozó járulékok pedig adottságok. Ha ezzel és a multik gondolkodásával egy kormány nincs tisztában, ott gondok vannak, ha viszont tisztában vannak (feltételezve pl., mivel banki tanácsadók is erősítik soraikat), akkor pedig azért vannak gondok, miközben ezen utóbbi opció további morális kérdéseket is felvet.

marlin
"Megvédjük a zemberek nyugdíját!!"
"Megvédjük a zembereket az multik áremelésétől!!"
"Megvédjük a zembereket a hazug, fosztogató kommunistáktól!!"

Mondotta Szemenszedett Péterke, aki egyébként meg a Nyom Orr Bán Viktor Mihály magyar hangja!!

Fentiekből egyértelmű, hogy ezek ketten a mobilszolgáltatóktól is megvédik a zembereket!!
Oszt Jónapot!!

Dr. Akula
Egy rövid, de kívánandó észrevétel: menjenek a picsába!!
kinyílt a bicska a zsebemben
@marlin: Csak egy ellen nem védik meg az embereket! Saját maguk ellen! Jelenleg ma a legkárosabb fertőzést Magyarországon úgy hívják, hogy fidesz. Sajnos még nem fejlesztették ki ellene a megfelelő védőoltást! Így szabadon garázdálkodik ez az élősködő, az emberi szervezeteken.
csutak
@kinyílt a bicska a zsebemben: Fidesz ellen az összefogás lenne ami bevált gyógyszer lehet.
Mivel ez nem müxik, marad a külföldre költözés:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.