Ahogy a köröm hosszán is sok múlhat, érdemes próbálkozni kicsit, kezünkhöz melyik forma is illik a legjobban. Szögletes körmök: Szigorúan párhuzamos oldalak jellemzik, a sarkok jól kitapinthatóak. Kedvelt, régóta ismert és hordott forma. Tompított szögletes: A rövid körmöknél talán a legelterjedtebb forma, a letompított sarkok kényelmes hordást biztosítanak. Ovális: Félkörre reszelt szabadszél, csak a nagyon szabályos kézen mutat jól. Mandula: Gömbölyített végű, az hegyesebb forma. Hosszabb és rövidebb verzióban is szépen mutat minden kézen, nőies, természetes hatása van. Könnyen megszokható, nagyon kényelmes viselet. Új fajtája a gótikus mandula, mely erősebben hajlított, mint a hagyományos fazon, hagyományos mandula forma, gótikus mandula. Hegyes vagy stiletto (sztilettó): Csak azoknak ajánlott, akik már egy ideje hordanak műkörmöt. Minél hosszabb, annál szebben mutat, ezért veszélyeket is rejt magában. Ha nem tudunk bánni a nagyon hosszú körmökkel, sajnálatos balesetek alanyai lehetünk. Új fajtája a gótikus stiletto, mely erősen hajlított, kecsesebb, stabilabb forma ,hagyományos stiletto, gótikus stiletto. Pipe(c) (pájp): Valentina Deniszenkó által kifejlesztett, nemzetközi licensszel védett körömforma. Félkörívesre hajlított körmök, melyek a reszelés során kapják meg végleges formájukat. Felülről párhuzamos oldalú, mandula vagy ovális végű, oldalról különleges ék alakú. Hosszabb és rövidebb verzióban is jól mutat, nagyon tartós, kényelmes viselet, minden kézen mutatós. Új verziója az “orosz mandula”, mely még erősebben hajlított, felülnézetből szűkülő, mandula fazon. Edge(c) (edzs): Szintén Valentina Deniszenkó által kifejlesztett, nemzetközi licensszel védett körömforma. Nem hétköznapi háztető formája különleges építési- és reszelési technikájának köszönhető. Hosszabb és rövidebb verzióban, fehérvégűként és díszítve is jól mutat. Több verziója van, így mindenkinek készíthető kézhez illő formában. Nagyon tartós, kényelmes viselet, extra formája miatt a különlegességet, feltűnést kedvelőknek ajánlott. Bridge(c) (bridzs): Ez is Valentina Deniszenkó által kifejlesztett, nemzetközi licensszel védett körömforma, az Edge(c) továbbfejlesztett verziója. Felülete nem két, hanem három síkból áll, melynek elkészítése a szakember részéről hihetetlen precizitást és pontosságot igényel. Minél hosszabb, annál szebben mutat, viselése némi rutint igényel, de nagyon tartós, kényelmes viselet. Az Edge(c) körmökhöz hasonlóan a különlegességet kedvelőknek ajánlott.

Forrás: koromvarazslo.hu
Feltöltő: beus81
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gáspár-Köbli Kriszta
Szia Banya!

www.szerzoijog.com/honlapok

"Minthogy a szerzői jogi védelem általános jellegű és a szerzőt a mű keletkezésétől fogva megilleti bármilyen külön intézkedés nélkül is, ezért a honlapokon elhelyezett tartalmak (írások, fotók, videók) is a hatálya alá tartoznak. A honlapon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szükséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben."

Ez alapján ahogy egy cikk megjelenik nálam, az már védve is van... Főleg, hogy az oldalamon szerepel az az apró kis szösszenet is, hogy bármely tartalmat csak az előzetes írásos engedélyemmel, és a forrás megjelölésével lehet megjeleníteni...
Ezen kívül amit lehet, másolás ellen megtettünk a honlapon, de persze minden megkerülhető :) Ez is...

A dícsérő szavaidat pedig köszönöm szépen, jól estek :)
Rézangyal
@Gáspár-Köbli Kriszta: Igen, a jogi részét értem, de a levédetést fizikai értelemben gondoltam. Tehát, ha nem törődik a szerzői joggal valaki, akkor is meg lehet valahogy csinálni, hogy az anyag ne legyen másolható. Kis hazánkban a mások tulajdonának tisztelete némiképp a háttérbe szorult. Úgy kicsiben, mint nagyban. :P
Gáspár-Köbli Kriszta
A fizikai része is meg van oldva, látod, mégis...

Erre mondják, hogy magyar mentalitás, mi? :D
dragonita
@Gáspár-Köbli Kriszta: Szia! Bár nekem nincs műkörmöm, az első kép, a szögletes áll legközelebb a stílusomhoz. Szépek, gratulálok!
csutak
Honlapomon van pár általam elkövetett novella PDF formában.
Az átlag felhasználó csak olvasni tudja, megváltoztatni pedig senki!
1024bit feletti védelemmel van levédve.
csikknorisz
"Egy friss hír, blogbejegyzés, videó, bármi
jöhet... Csak reklámot ne."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.