Hétfőn lesz a zárószavazása annak a törvénymódosító javaslatnak is, amely a járműnyilvántartás részévé tenné a kilométeróra állását is. Ezt nemcsak a tulajdonosnak vagy az üzembentartónak kell majd feljegyeznie a kocsi eladásakor, hanem a közúti ellenőrzést végző rendőrnek, és az autót vizsgáztató műszaki állomás illetékesének is.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Atha
Leleményes nép a magyar! Már látom a vizsga előtti visszatekergetésre szakosodott zsiványokat.
Legfeljebb nem egyszerre hanem több részletben tekergethetik. Dolgos nép vagyunk, aki akarja megoldja.
Azért nem szórakozom ilyesmivel, mert egy bizonyos kor felett ki hiszi el, hogy évi 4-5000 kilométert futott az autó. Ez nagyon ritka kincs. A szomszédomnál épp van egy pik-pak Yaris valós 45 ezer kilométerrel. 9 éves. Ha valakit érdekel megkérdezem mennyiért vesztegeti!
Dr. Akula
@Atha: 2004.03. Ignisemben 28 900 km. van. Előtte a 10 éves Astrámat 85 000 km.-el adtam el, azzal többet kotortam. Ki lehet fogni valós kilométerű autókat.
kumming
Majd akinek kevés km van a kocsijába, azt jól megbüntetik, mert biztos csaló :(
lópicigáspár
Nem látjátok a fától az erdőt! Arra megy ki a játék, hogy a hatalom ellenőrizni tudja, ki mennyit megy autóval és hogy honnan futja üzemanyagra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.