Több ponton is alkotmánysértő volt a Bohócforradalomként elhíresült demonstráció - állítja Juhász Imre az ELTE oktatója, az európai jogok szakértője az egykori Civil Jogász Bizottság tagja aki szerint ha például rendvédelmi dolgozók az országgyűlési választásokon leadott szavazatok visszavonásáért demonstrálnak, az politikai tevékenységnek minősül, amit viszont ők a törvény szerint nem folytathatn...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nem csak a leadott szavazatok miatt,
hanem azért is mert "Orbán takarodj" feliratok voltak
és a kormány megdöntését célozták. s nem csak ők tüntettek, hanem bárki közéjük mehetett szimpátiából.
Mondta Juhász Imre.
Dr.luigilongo60
Kedves Juhász Úr!
Ön annyira független jogász, mint Morvai, vagy éppen Polt Peti.
Halkan mondom, amennyiben az Ön kollégái tovább folytatják a zemberek nyomorba taszítását, tüntetéskor és egyéb demonstrációk alkalmával úgy fogják leszarni a haverjai által tákolt alkotmányt, mint Riska a réten a csalánt.
marlin
Csak visszakérdezek!!
Amikor ez a Juhász, meg a barátai nyilvános WC-t csináltak a Kossuth téren az vajon nem volt alkotmánysértő??
Talán már tudja a Juhász is, hogy a demonstrációk nem sokáig lesznek olyan békések, mint a "Bohócforradalom" volt, amit ugye - és talán már azt is tudja Juhász - a Nyom Orr Bán arrogáns, lekezelő (egyszóval:bunkó) beszólásával provokált ki!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.