A Jobbik elnöke szerint a kormányfő "az elmúlt húsz év csapdájában vergődő ember, aki nem tud szabadulni a láncaitól". 2002-ben egyazon polgári körbe tartoztak ők ketten, de Vona kilépett onnan, miután pártot alapított.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@guszty: Köszönöm!
Ha nem volna rettenetesen komoly a dolog akkor nevetnék rajta.
De sajnos továbbgondolva a dolgot nem önmagára hanem Hazámra hozott szégyent:(
dr. prédikátor
@benhur: lehet hogy többet nézed a parlamenti közvetitést? nem gondolom,mert én mindig megnézem!De mindig csak a szarakodást ,az egymás mocskolását látom,hallom.Mondvacsinált dolgokat hoznak elő.Ezért írtam hogy nincs olyan párt amelyik alkalmas volna az ország vezetésére.A szöveg csak addig megy amig a hatalomba kerülnek,utána elfelejtenek minden ígéretet.
Ismét csak azt mondom: a legnagyobb baj az összefogás hiánya!Ha el akarjuk zavarni a cigus fecalicust akkor félre kell tenni az ideológiai nézetkülömbséget,mert amig ilyen megosztott a politika addig nem lehet megbuktatni őket!
kiscserkész
@prédikátor: Közvetítések nézettségét csak szimbolikusan említettem.

Valóban sok szarakodás van de ez mind a Fidesz 2/3 provokatív gőg, viselkedéséből fakad. Az összefogást illetően egyetértek veled. Anélkül nincs jövőnk. Egyszer már úgy kellene megosztani ezt az országot hogy a szarházi politikusok rácson túl, mi meg innen lennénk.
másvirág
@benhur: 2/3 és vezetői börtönben ? Nem" mertél te túl nagyot álmodni" ?
kiscserkész
@másvirág: Talán a férőhelyben kételkedsz? :) Egyébként az elmúlt húsz év sok harmadára gondoltam. Ne szakítsuk szét a barátságokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.