Forró a levegő Gyöngyöspatán péntek este. Nemcsak azért, mert a kánikulát enyhítő jégeső nem érte el a Mátra-alját, hanem azért is, mert vasárnap időközi polgármesteri választásokat tartanak a községben. Mint az ismeretes, az etnikai konfliktusok kiéleződése után Tábi László polgármester egészségügyi okokra hivatkozva azonnali hatállyal lemondott. A megüresedett székre nyolcan is szemet vetettek. A településen újra fokozott a rendőri jelenlét. „Azért vannak itt, nehogy megint Oszi és az Eszes összeverekedjenek”, jegyzi meg egy roma férfi tréfásan. Juhász Oszkár jobbikos jelölt korábban azt állította, hogy Eszes Tamás megütötte. A vád szerint Eszes ellenállt a rendőri intézkedésnek, amikor június 13-án, a Juhásszal történt szóváltás után garázdaság gyanújával elő akarták állítani. A Véderő parancsnokát gyorsított eljárásban egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte a Gyöngyösi Városi Bíróság hivatalos személy elleni erőszak miatt. A nem jogerős ítélet végrehajtását a bíróság négy év próbaidőre felfüggesztette. Mivel az ítélet nem jogerős, Eszes elindulhat a választásokon.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@gabrella: pedig Te mindere gondolsz. Gazdád se gondol rá?? Vagy a rokonnyaji kivételek???
csikknorisz
@benhur: Na igen, inkabb igy hangzana helyesen: ''az oktatás és a munka világát
elzárjuk magunktól”. Es ez nem jelen allas szerinti, ugyanez ment annak idejen is. Par evet ellebecoltak also tagozatban, aztan mentek, amerre lattak. Most meg rasszizmusrol, meg hatranyos megkulonboztetesrol szonokolnak, ha nem veszik fel oket dolgozni 4 elemivel.
gabrella
Üzenem nekik,hogy a Jobbik győz. Szedhetik a pereputtyot és irány Amerika! Csak el ne mondják honnan jöttek mert megint ingyen repülőjegyet kapnak a visszaútra!
másvirág
És ha a cigányság a JOBB-ra szavazna ? Akkor ki megy Amerikába ? :-))
kiscserkész
@csikknorisz: Nem tudom láttad e a hétfői P. közvetítést? Vona három ere irányuló kérdést intézet Orbánhoz, Aki cinikusan frakciója felé kacsingatva kigúnyolta Vonát a kérdéseié. Valahol meg értem Orbánt, mert nekik mint szavazok már csak a mutyi időkből elköteleztetek, a hitgyüli, meg a népe a cigányok maradtak és hozzájuk kell igazodnia. De ez még 10% ra sem lesz elég.
kiscserkész
@gabrella: Pedig ha te tennél ilyet, lesújtana a törvény szigora rád. De a védet faj, az.....más. @másvirág: Szerintem Orbánék mennének sokad magukkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.