Meglepte a Jobbikot a gyöngyöspatai polgármester-választás eredménye, a párt vezetése egyáltalán nem számított Juhász Oszkár győzelmére - állítják pártbeli forrásaink. A leendő polgármester az ún. „érpataki modellt” vezetné be a településen, de "nem vegytisztán". Az "érpataki modell" két részre osztja a közösséget: rombolókra és építőkre. A előbbiekkel szemben "törvényes, de totális harcot" hirdet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Legyen mar napi hatezernnyoccaz cikk Gyongyospatarol, mer tul keves van. Nem unja meg a media?
lópicigáspár
@csikknorisz: Ezt a hatalom generálja csak úgy megosztás végett!:-(
a Pepita
"Frontharcosok". Már megint ez a háborús terminológia. Vissza kéne lépni a kokik és sallerek szintjére.Az is röhejes és szánalmas, de legalább az idősebb nemzedékben nem kelt félelmet.
Rézangyal
A "koki" és a "saller" a Törpe brilliáns humorának megcsillantása akart lenni, csak kicsit visszafelé sült el! Infantilis, szánalmas megnyilvánulás, pontosan tükrözi ama 15 éves szintet, ahol jelenleg a törpe áll. Lelkes követői a nyolc általánost elvégzettek IQ szintjén stagnálnak..
senkifia
NEM HOZ! NEM HOZHAT!
De rendet azt tehet másként is!
nyanya001
Tiszavasváriban is csendőrség van
oszt jó napot!
Hasonló a polgárőrséghez, csak a neve csendőrség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.