Orbán Viktor szerint nem lehet egykulcsos az adórendszer, több kategóriára van szükség. A Fidesz elnöke a TV2 Tények című műsorának arról is beszélt, hogy rövidíteni kell az állami megrendelések kifizetési idejét, emelni kell az orvosok, nővérek fizetését.

Forrás: orbanviktor.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@csutak: Így már értelek. Én meg azt nem néztem meg ki a beküldő.
gabrella
Én meg inkább arra gondolok,hogy ő így akarta csak felülről szóltak,hogy: nem!
csutak
@szaboria1: Pedig az ördög a részletekben lakozik:)
Dr. Akula
@gabrella: :))))))))) Honnan felülről, csillag???
marlin
@gabrella: Kiscsillag!!Hogy is van ez??
"Ágh Péter fideszes országgyűlési képviselő ezt azzal kapcsolatban mondta csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hogy a Központi Statisztikai Hivatal szerdai tájékoztatása szerint a családi adókedvezmények és a 16 százalékos személyi jövedelemadó együttes hatására 2011 első negyedévében nemzetgazdasági átlagban a nettó kereset 5,6 százalékkal, a reálkereset pedig 1,4 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest."
www.hirextra.hu/2011/06/23/fidesz-bevalt-az-uj-adorendszer/

"Oszkó Péter a Világgazdaságban megjelent cikkével kapcsolatban kialakult vitában leszögezte: óriási a különbség a Bajnai-kormány által javasolt adóátalakítás és a kormány által végül végrehajtott verzió között."
(...)
"... a korábbi, jól átgondolt, s eredetileg még a Reformszövetség által megtervezett adóátalakítási pályának a felesleges felborogatása pedig számos szempontból értelmetlen kényszerpályára terelte a kormányt, akinek emiatt kínkeserves megszorításokat kell végrehajtani, ahelyett, hogy sokkal kisebb költségvetési nyomás alatt látott volna neki a további szerkezetátalakításoknak – zárja gondolatmenetét Oszkó Péter"
www.vg.hu/velemeny/elemzes/oszko-az-egykulcsos-ado-vezetett-a-kinkeserves-megszoritasokhoz-351886
verőce21
Vannak emberek akik okosan beszélnek, de hülyén cselekszenek. És fordítva is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.