Az önkormányzatoknak nincs beleszólásuk a táblaállításokba, melyek engedélyezése már-már automatikus.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Szarvasi_k%C3%A9s%C5%91_avar_kori_csont_t%C5%B1tart%C3%B3.jpg&filetimestamp=20081201025138
Amúgy az avar a hunok utódai és a magyarok elődei voltak a kárpátmedencében. A nevüket soféleképpen magyarázzák, kiejtés és nyelvterület szerint más és másként.
Uarhuno, uar-avarok, huá....
marlin
Na mégegyszer!! 7500éve !!
"A Kárpát-medencében a legkorábbi, eredetiben megmaradt, hiteles ásatáson előkerült, a székely írás jeleivel (azok előzményével) írt és (a szójelek ismeretében) jól elolvasható írásemlék a szentgyörgyvölgyi tehénszobor 7500 éves felirata, amely ma a Magyar Nemzeti Múzeum régészeti kiállításán látható."
csikknorisz
Ha mar Bekescsabat is, emlitik, itt szlovakul is ki van irva. Az se zavar senkit. Azt olvassa mindenki, amelyiket tudja. Ha nem ismerem a rovasirast, nyilvan nem ezt mek.oszk.hu/07000/07043/ olvasom el, hanem ezt mek.oszk.hu/01100/01109/ . Ennyire egyszeru, minek ezen problemazni?
barew7
@Felipe: Épp az volt eddig a baj, hogy a történelemórákon hamisan tanították a magyar nyelv finnugor eredetét, amit például a több ezer éves boszniai lelettel alátámasztott rovásírásos lelet cáfol meg.
Csizmás Kond
@barew7: A Finnekkel meg az a közös, hogy ők is valahonnan délebbről ugrottak fel oda, nem mi jöttünk északról.
A nyelvi azonosság is ezt bizonyítja csak fordítva próbálják tálalni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.