A szcientológusok kizárása volt az egyik legfontosabb célja az [origo] információi szerint azoknak a módosításoknak, amelyekkel a zárószavazás előtt álló egyházi törvényt írták át a Fidesz elnökségének kezdeményezésére. A januártól életbe lépő törvény már csak 14 egyházat ismer el a jelenlegi 358 helyett, és kormányzati forrásaink szerint a lista később is legfeljebb ennyivel bővülhet, az egyházi státust ugyanis világvallásonként csak egyetlen közösség kaphatja meg.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Na végre valami értelmes intézkedés.
Higgyenek a zombik, amiben akarnak. Fizessenek a szektának, vegyék a hülye könyveiket, járjanak agymosó tanfolyamokra, de FIZESSENEK adót.
Dr. Akula
@soljanka: ugyanúgy, mint a többi egyház? Mennyit is fizetnek adóba???? Én nem csipázom a szcienteket, de ne mérjünk kettős mércével!! Ez ugyanolyan, mint a mi komcsink jó komcsik a többi meg szemét. Tipikus fideszes mentalitás.
Csizmás Kond
@brumi58: Nem úgy van sz(aö)r gombóc.
A komcsik egy újonnan alakult szekta, mint azok a szcietosk....
..neked nehéz felfogni, mert egyarányú nevelést kaptál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.